καθαρίστε με λεβάντα!

Η παρακάτω συνταγή είναι για ένα φυσικό καθαριστικό με άρωμα λεβάντας και το οποίο όχι μόνο καθαρίζει, αλλά είναι ήπιο και στην πραγματικότητα μαλακώνει τα χέρια!

τα συστατικά

3/4 φλιτζανιού μαγειρική σόδα
1/4 φλιτζανιού γάλα σε σκόνη
1/8 φλιτζανιού υγρό σαπούνι μασσαλίας
5 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας
νερό

τρόπος παρασκευής

αναμειγνύουμε τη μαγειρική σόδα, το γάλα, το σαπούνι και το αιθέριο έλαιο λεβάντας σε ένα μπουκάλι. προσθέτουμε όσο νερό χρειάζεται για να πετύχουμε ένα λείο παχύρρευστο μείγμα. ανακινούμε ή ανακατεύουμε για να αναμειχθεί.

τρόπος εφαρμογής

απλώνουμε το μείγμα στην επιφάνεια που θέλουμε να καθαρίσουμε και στη συνέχεια σκουπίζουμε με ένα υγρό σφουγγάρι ή πάνι. στο τέλος ξεπλένουμε καλά.

voila το σπιτικό καθαριστικό μας που συγχρόνως περιποιείται τα ταλαιπωρημένα άνω άκρα μας!

περισσότερες σπιτικές συνταγές για καθαριστικά μπορείτε να βρείτε στο υπέροχο βιβλιαράκι μας συνταγές για οικολογικά καθαριστικά!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 σχόλια στο καθαρίστε με λεβάντα!

  1. pou boroume na broume ygro sapouni massalias? mono se sterea morfi exw brei k meta tis diafores eborikes markes…kamia boitheia?

  2. Εμείς βρήκαμε υγρό σαπούνι μασσαλίας στο οικολογικό κατάστημα «υγεία οικολογία», πανεπιστημίου 58. Βέβαια, είναι για χρήση στο πρόσωπο και στο σώμα, που σημαίνει αρκετά καλή ποιότητα και άρα τσιμπημένη τιμή. Ωστόσο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε υγρό σαπούνι φυτικής βάσης (όπως το πράσινο σαπούνι).

  3. Πίνγκμπακ: Φυσικό καθαριστικό με άρωμα λεβάντας | EcoNews.gr

  4. Πίνγκμπακ: φυσικό καθαριστικό με άρωμα λεβάντας « Maninaki

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>