αναδασώνουμε την πάρνηθα!

Συνασπισμό αναδάσωσης και σωτηρίας του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας δημιούργησαν ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας, η Δ/νση Αναδασώσεων Αττικής, το Δασαρχείο Πάρνηθας και το WWF. Πρόκειται για τη συνέχεια των εθελοντικών αναδασωτικών εργασιών του δρυμού, οι οποίες θα ξεκινήσουν το Νοέμβρη και θα ολοκληρωθούν τον Απρίλη του 2011.

Τους μήνες Νοέμβριο εώς και Ιανουάριο θα πραγματοποιηθούν σπορές και φυτεύσεις κεφαλληνιακής ελάτης. Τους μήνες Μάρτιο εώς και Απρίλιο θα πραγματοποιηθούν περιποιήσεις φυταρίων κεφαλληνιακής ελάτης και μαύρης πεύκης που φυτεύτηκαν τις προηγούμενες χρονιές.

Όσοι πιστοί εθελοντές της αναδάσωσης θα πρέπει να παρακολουθήσουν υποχρεωτικά το πρόγραμμα θεωρητικής εκπαίδευσης και πρακτικής άσκησης. Αυτό αποτελεί ίσως και τον καλύτερο τρόπο να μάθουμε όσα περισσότερα για το δάσος, τι μας προσφέρει και πώς μπορούμε να του προσφέρουμε!

Οι εγγραφές άρχισαν στο parnitha.wwf.gr!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>