beepod:: η κυψέλη επιστρέφει στις ρίζες της

Στην Αμερική η άρση της απαγόρευσης για τη μελισσοκομία στην πόλη δημιούργησε ένα τεράστιο ρεύμα νέων μελισσοκόμων που γεμίζουν τις ταράτσες και τις αυλές των σπιτιών με κυψέλες γεμάτες μέλισσες και φρέσκο μέλι!  Φυσικά, το κίνητρο όλων αυτών των ανθρώπων δεν έιναι το εμπορικό κέρδος, αλλά η αγάπη και ο ενθουσιασμός για τη μελισσοκομία και την οικιακή παραγωγή φρέσκων προϊόντων.

Διαβάσαμε και ενθουσιαστήκαμε με την κυψέλη beepod, ένα προϊόν που απευθύνεται ακριβώς σε αυτή την κατηγορία μελισσοκόμων.

Η κυψέλη μοιάζει με εκείνες που χρησιμοποιούνταν τα παλιά χρόνια, όταν η αύξηση της παραγωγής δεν ήταν το μοναδικό μέλημα των μελισσοκόμων. Το μελίσσι αναπτύσσεται οριζόντια και όχι κατακόρυφα, κάνοντάς την κυψέλη πιο προσβάσιμη και εύχρηστη για το μελισσοκόμο και τις συνθήκες διαβίωσης των μελισσών πιο φυσικές.

Τι ωραία να μπορείς να παράγεις το δικό σου μέλι!

photo credit: beepods.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>