τα αξεσουάρ του ψαγμένου κηπουρού

Η άνοιξη είναι η εποχή της κηπουρικής! Ο ήλιος αρχίζει να λάμπει, τα λουλούδια φουντώνουν, τα μπαλκόνια και τα παράθυρα ανοίγουν και οι ερασιτέχνες κηπουροί πιάνουν δουλειά! Εμείς βρήκαμε και σας προτείνουμε τα πιο πρωτότυπα gadgets κηπουρικής και σας τα προτείνουμε.

 

 

 

Μαξιλαράκι για τα γόνατα: ανατομικό μαξιλαράκι για να ακουμπάτε στο πάτωμα ή στο έδαφος προτού γονατίσετε. Ξεκουράζει και προστατεύει τα γόνατα, ενώ εσείς δουλεύετε και διαθέτει τσεπάκι και λαβή για εργονομία και εύκολη μεταφορά. Πλένεται εύκολα και είναι ανθεκτικό στο νερό και στα χώματα. Εμείς, εκτός από τον κήπο, το πήραμε μαζί μας και σε συναυλίες και υπαίθριες παραστάσεις και μείναμε ενθουσιασμένοι!

 

Σκαμνάκι κηπουρικής με αποσπόμενη τσάντα εργαλείων: αν το γονάτισμα είναι για σας απαγορευμένη λέξη τότε το σκαμνί κηπουρικής είναι η ιδανική λύση. Κλείνει και ανοίγει εύκολα, είναι πανάλαφρο, κρατιέται σαν τσαντάκι και περιλαμβάνει αποσπόμενη τσάντα για να κουβαλάτε μαζί εργαλεία, κλειδιά, τηλέφωνο και ότι άλλο χρειάζεστε.

 

 

 

Φυτευτήρι για βολβούς και νεαρά φύτρα: με ανοξείδωτη αιχμή για να τρυπά εύκολα το χώμα και ξύλινη έργονομική λαβή, είναι ιδανικό για φυτεύσεις βολβών και μεταφύτευση νεαρών φύτρων σε γλάστρες ή στο χώμα. Δεν χρειάζεται να αφαιρείτε χώμα με φτυάρι και να λερώνετε, απλά μπήγετε την αιχμή στο έδαφος, περιστρέφετε κυκλικά και η λακουβίτσα σας είναι έτοιμη. Τρέξτε να αγοράσετε βολβούς και σακουλάκια με αρωματικά!

 

Όλα αυτά τα αξεσουάρ και πολλά περισσότερα θα τα βρείτε στο κατάστημα της living green!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 σχόλια στο τα αξεσουάρ του ψαγμένου κηπουρού

  1. Πίνγκμπακ: τα αξεσουάρ του ψαγμένου κηπουρού | GreekRSS.com

  2. Πίνγκμπακ: Tα αξεσουάρ του ψαγμένου κηπουρού | EcoNews.gr

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>