οι sotheby’s βγάζουν τα κολοκύθια στο σφυρί!

Στις 27 Σεπτεμβρίου, ο οίκος δημοπρασιών Sotheby’s ετοιμάζεται για μια άλλου τύπου δημοπρασία. Τα εκθέματα για τα οποία θα κληθεί ο κόσμος να πλειοδοτήσει είναι τοπικές ποικιλίες λαχανικών από τις φάρμες της Νέας Υόρκης. Τομάτες, κολοκύθια, αγγούρια και άλλα κηπευτικά θα βγουν στο σφυρί για μια φιλανθρωπική δημοπρασία που οργνώνεται κάθε χρόνο και έχει τίτλο The art of farming.

Εμπνευστές αυτή της εκδήλωσης είναι ο κτηνοτρόφος Brent Ridge, που έγινε διάσημος μέσα από την εκπομπή The Fabulous Beekman Boys, και ο γενικός διευθυντής μάρκετινγκ του οίκου Sotheby’s, Amy Todd Middleton, που μοιράζονται τον ίδιο ενθουσιασμό για την κηπουρική και την καλλιέργεια λαχανικών. Οι περυσινές εισπράξεις έφτασαν τα 250.000 $, ενώ φέτος ετοιμάζεται μεγαλύτερη γιορτή, με υπαίθρια αγορά τοπικών προϊόντων έξω από τα γραφεία των Sotheby’s για τις μέρες πριν από την εκδήλωση και ένα πλούσιο δείπνο με τοπικά προϊόντα, τη βραδιά της εκδήλωσης.

Και αν σας ξενίζουν τα νέα, τότε δεν έχετε παρά να αναρωτηθείτε ποιος είναι ο πιο εφάνταστος και διαχρονικός δημιουργός του πλανήτη. Μην μου πείτε πως δεν συμφωνείτε όλοι στην απάντηση: η φύση!

Καλό φθινόπωρο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Comment on “οι sotheby’s βγάζουν τα κολοκύθια στο σφυρί!”

  1. 1 30-45.gr said at 10:07 πμ on Σεπτεμβρίου 10th, 2011:

    [...] Living Green Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή [...]

Το σχόλιο σας