δράση :: 7 μέρες ζωής στην Τοσίτσα

Εκεί, στο πλάι του αρχαιολογικού μουσείου της Αθήνας υπάρχει ένας μικρός πεζόδρομος, η οδός Τοσίτσα! Τα τελευταία χρόνια το όμορφο αυτό δρομάκι έχει παραδοθεί στα χέρια των εμπόρων ναρκωτικών και η παραβατικότητα έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Ο σύλλογος Ελλήνων αρχαιολόγων σε συνεργασία με τους δραστήριους κατοίκους των Εξαρχείων ανέλαβαν μια πρωτοβουλία στην απέλπιδα προσπάθεια τους να αναβιώσουν τη ζωή, τον πολιτισμό και την ελπίδα σε αυτή την παλιά γειτονιά της Αθήνας.

Την εβδομάδα 1-7 Οκτωβρίου, οργανώνεται μια υπαίθρια γιορτή πολιτισμού με τίτλο «Επτά μέρες ζωής στην Τοσίτσα». Εκπαιδευτικές δράσεις των Μουσείων, εικαστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, συζητήσεις και εκδηλώσεις, αλλά και υπαίθρια τραπεζάκια  όπου οι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι και οι περαστικοί θα μπορούν να κάτσουν να πιούν τον καφέ τους, να διαβάσουν εφημερίδα και να συζητήσουν.

Αν θέλετε να συμβάλλετε με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτή την δράση, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την οργανωτική επιτροπή στα τηλέφωνα 6937075765 και 6973351767.

Σε μια εποχή γενικευμένης κατάθλιψης, ας βγούμε από τα σπίτια μας και ας συναντηθούμε στους δρόμους της γειτονιάς μας.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “δράση :: 7 μέρες ζωής στην Τοσίτσα

  1. Πίνγκμπακ: δράση :: 7 μέρες ζωής στην Τοσίτσα

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>