ας επικοινωνήσουμε!

Σκεφτόμουν τι θέμα να έχει το πρώτο post της χρονιάς και η πρώτη μου ιδέα ήταν να σας δώσω μια συνταγή για έναν super αποτοξινωτικό χυμό! Αφού διάβασα δεκάδες συνταγές, τελικά αποφάσισα ότι αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο, δεν είναι ένας χυμός πατζαριού αλλά η δυνατότητα να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας!

Μετά την πλούσια εμπειρία που είχα τις τελευταίες 15 μέρες στο κατάστημα της living green συνειδητοποίησα ότι το blog είναι μια δυνατή γέφυρα για να μπορούμε να λέμε μεταξύ μας όλα όσα μας δίνεται η ευκαιρία να μοιραζόμαστε δια ζώσης στο κατάστημα. Και αν κρίνω από τις συζήτησεις μας κατά τη διάρκεια των γιορτών, είναι πολλά!

Ξεκινώ λοιπόν την καινούρια χρονιά με μια ανοιχτή πρόσκληση για online επικοινωνία !

Αν είστε μέλος μας στη σελίδα του faceboook μπορείτε να μας στέλνετε τις απορίες σας με μήνυμα ή να μας ρωτάτε κάτω από τα σχετικά άρθρα που δημοσιεύουμε, αν είστε περισσότερο φίλος του blog τότε ξεκινήστε τις ερωτήσεις μέσω του σχολιασμού. Αν πάλι είστε τύπος του mail τότε στείλτε μας τις απορίες σας κατευθείαν στο marianna@livingreen.gr κι εμείς θα φροντίσουμε ώστε να σας τις απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

Εύχομαι σε όλους να έχετε μια καλή και δημιουργική χρονιά!

{photo: i can read}

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 σχόλια στο ας επικοινωνήσουμε!

  1. Πίνγκμπακ: ας επικοινωνήσουμε!

  2. Πίνγκμπακ: ας επικοινωνήσουμε! | GreekRSS.com

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>