Δώρα χριστουγέννων :: κάτω των 20 ευρώ

χριστουγεννιάτικα δώρα κάτω των 20 ευρώ

Ετοιμάζετε τις λίστες δώρων για τα Χριστούγεννα; Επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά και Χριστούγεννα χωρίς δώρα δεν γίνεται, φτιάξαμε για σας μια λίστα με υπέροχα green δώρα που κοστίζουν λίγότερο από 20 ευρώ!

meet the greeks xartokataskeues

1. MEET THE GREEKS / Χαρτοκατασκευές

Οι αγαπημένες χαρτοκατασκεύες Meet the Greeks σε νέα μοναδικά σχέδια. Διαλέξτε ανάμεσα στους Θεούς του Ολύμπου, το Καμάκι, τον Μαραθωνοδόρμο, τον Κρητικό ή οποιαδήποτε άλλη φιγούρα! Ό,τι και να διαλέξετε, το σίγουρο είναι ότι θα κάνετε ένα πρωτότυπο δώρο.

τιμή: 7.00

10939_bar-games-life-shot3

2. ΧΑΡΤΙΝΑ ΣΟΥΒΕΡ BAR & GAMES 

Τι θα λέγατε για μια σειρά από 30 διαφορετικά χάρτινα σουβέρ που το καθένα έχει τυπωμένο κι από ένα επιτραπέζιο παιχνίδι;

τιμή: 10.50

coconut bowl bambu

3. ΜΠΟΛ ΚΟΚΟΦΟΙΝΙΚΑ

Μπολ από  φυσικό κέλυφος καρύδας με επικάλυψη φυτικού βερνικιού. Ιδανικό για ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα και άλλα κεράσματα!

τιμή: 7.50

playingcard-notebook-pen-hands

4. ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΟ ΤΡΑΠΟΥΛΑ

Είστε κολλημένοι με την μπιρίμπα ή με κάποιο άλλο παιχνίδι που χρειάζεται να κρατάτε σκορ; Ε, τότε σίγουρα θα σας αρέσει ένα σημειωματάριο σε σχήμα τράπουλας! Άλλωστε την Πρωτοχρονιά, όλοι δοκιμάζουμε την τύχη μας!

τιμή: 7,50

floppy_disk_sticky_notes

5. ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ FLOPPY DISK

Αν μεγαλώσατε κι εσείς την εποχή της δισκέτας, τότε αυτά τα αυτοκόλλητα χαρτάκια σημειώσεων θα σας ενθουσιάσουν!

τιμή: 7,50

carve-card-life-2

6. ΚΑΡΤ-ΠΟΣΤΑΛ ΞΥΛΙΝΟ

Θέλετε να μείνει η ευχή σας χαραγμένη στο μυαλό των αγαπημένων σας; Ε, τότε απλά χαράξτε την πάνω στη μαλακή επιφάνεια του ξύλινου καρτ-ποσταλ!

τιμή: 7,00

Eggling_Plant_123

7. ΓΛΑΣΤΡΑΚΙΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΑΒΓΟΥ EGGLING

Αν σας αρέσει η κηπουρική, τότε αυτό το αβγό θα είναι το αγαπημένο σας. Απλά σπάστε από πάνω το τσόφλι, φυτέψτε τα σποράκια που θα βρείτε στο εσωτερικό και ποτίστε το χώμα για να φυτρώσει.

τιμή: 12,00

plekta axesouar

8. ΒΙΒΛΙΟ «20 ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΠΛΕΧΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΜΕ ΒΕΛΟΝΕΣ»

Ανακαλύψατε το πλέξιμο και θέλετε να φτιάξετε σκούφους, κασκόλ, κάλτσες, τσάντες και ότι άλλο βάζει ο νούς σας; Ακολουθήστε τις οδηγίες του βιβλίου και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

τιμή: 6,50

Black-and-Blum-bento

9. ΔΟΧΕΙΟ ΦΑΓΗΤΟΥ BENTO BOX

Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για τον εαυτό σας από το να παίρνετε στη δουλειά φρεσκομαγειρεμένο φαγητό. Το μόνο που χρειάζεστε είναι το κατάλληλο δοχείο!

τιμή: 19.90

chuppon glastrakia

10. ΓΛΑΣΤΡΑΚΙΑ CHUPPON

Είναι μικρά, είναι χαριτωμένα και μπορούν να δώσουν μια φρέσκια νότα όπου και να τα αφήσετε. Το μόνο που θέλουν είναι ένα ποτήρι με νερό!

τιμή: 14.00

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>