Δώρα για παιδιά :: κάτω των 20 ευρώ

Τα παιδικά δώρα δεν σταματούν ποτέ! Ειδικά, τώρα τα Χριστούγεννα, το πρώτο μας μέλημα είναι να γεμίσουμε το δέντρο με τα δώρα των παιδιών. Τι όμως να τους πάρουμε που να συνδυάζει ποιότητα και προσιτή τιμή; Στη Living Green έχουμε προϊόντα για όλα τα γούστα και όλα τα πορτοφόλια που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας για τους μικρούς μας φίλους. Δείτε τις προτάσεις μας για δώρα που κοστίζουν λιγότερο από 20 ευρώ!

leaf teether

1. ΔΑΧΤΥΛΙΟΣ ΟΔΟΝΤΟΦΥΙΑΣ ΦΥΛΛΟ

Για όσους από εσάς έχετε μωρά, σίγουρα θα θυμάστε την περίοδο των δοντιών! Ας βοηθήσουμε του μικρούς μας φίλους με έναν δαχτύλιο οδοντοφυΐας υψηλών προδιαγραφών. Σχεδιασμένος από γιατρούς και φτιαγμένος από ιατρική σιλικόνη, εγγυάται την ασφαλή ανακούφιση των ερεθισμένων ούλων! Δεν περιέχει BPA, φθαλικές ενώσεις και άλλα επικίνδυνα τοξικά.

τιμή: 6.50

2. ΣΑΛΙΑΡΑ KEEP LEAF

Έχετε δει χρησιμοποιημένη σαλιάρα μωρού; Οι λεκέδες δεν φεύγουν με τίποτα! Όχι όμως και όταν χρησιμοποιείς την ποδιά της Keep Leaf που καθαρίζεται εύκολα με ένα βρεγμένο πανί. Υπέροχα σχέδια, 100 % οργανικό βαμβάκι και αδιάβροχη επικάλυψη που δεν περιέχει BPA, φθαλικές ενώσεις και άλλες τοξικές ουσίες.

τιμή: 13.50

3. ΜΑΛΑΚΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΤΕΡΑΤΑΚΙ

Τα πρώτα παιχνίδια ενός παιδιού είναι πολύ σημαντικά, για αυτό και είναι καλό να τα επιλέγουμε με προσοχή. Τα χειροποίητα τερατάκια της Living Green είναι φτιαγμένα από 100% μάλλινη τσόχα και δεν έχουν κουμπιά ή άλλα εν δυνάμει επικίνδυνα μέρη που μπορεί να καταπιεί ένα βρέφος. Δεν είναι αξιολάτρευτα;

τιμή: 17.90

4. ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ ΧΤΑΠΟΔΙ

Αυτό το χταποδάκι είναι φτιαγμένο από οργανικό βαμβάκι, πλένεται άφοβα στο πλυντήριο και είναι προϊόν δίκαιου εμπορίου. Έχετε δει πιο όμορφη κουδουνίστρα;

τιμή: 13.00

green-toys-tugboat-hires

5. ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ GREEN TOYS

Φτιαγμένο από ανακυκλωμένα μπουκάλια γάλακτος, το υποβρύχιο της Green Toys είναι ένα ιδανικό παιχνίδι για τα πρώτα χρόνια του παιδιού. Δεν περιέχει τοξικές ουσίες και BPA και μπορείτε άφοβα να αφήσετε το μικρό σας να το μασουλάει!

τιμή: 17.00

6. ΧΑΡΤΙΝΟ ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ

Υπάρχει άραγε κάποιο κοριτσάκι που να μην έχει μια αγαπημένη κούκλα; Χαρίστε της ένα κουκλόσπιτο που θα το συναρμολογήσετε εύκολα, χωρίς κόλλα και ψαλίδι, και θα το διακοσμήσετε ανάλογα με τα γούστα του παιδιού!

τιμή: 17.00

Ηλιακό  Μονοπλάνο Robotime

7. ΞΥΛΙΝΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑΚΙ ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟ

Αν στα παιδιά σας αρέσουν οι κατασκευές, τότε αυτό το συναρμολογούμενο ξύλινο αεροπλάνο θα γίνει το αγαπημένο τους. Εκτός από τη χειροτεχνία, τα παιδιά θα ανακαλύψουν και τη δύναμη του ηλιακού φωτός μέσα από το φωτοβολταϊκό πάνελ που δίνει κίνηση στην έλικα του αεροπλάνου!

τιμή: 14.00

paidika biblia

8. Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ // ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Ο μικρός Ανδρέας ανακαλύπτει τα μυστικά τη βιολογικής καλλιέργειας των λαχανικών μέσα στο μποστάνι του παππού του! Η ιστορία αυτού του μικρού κηπουρού θα βοηθήσει τα παιδιά να συνειδητοποιήσουν την αξία της τροφής και να αγαπήσουν τη φύση. Ένα παραμύθι πιστοποιημένο από την ΔΗΩ, που μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του στηρίζουν τη διατήρηση του λαχανόκηπου στο ίδρυμα Χατζηκώνστα του Πειραιά.

τιμή: 9,90

paidika axesouar kokalakia papoutsakia

9. ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

Από αυτή τη συλλογή με τα χειροποίητα τσόχινα κοκαλάκια δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις! Εμείς διαλέξαμε τις αγαπημένες μας πεταλούδες! Φτιαγμένα με αγάπη από τη «μαμά» Ειρήνη, θα στολίσουν το κεφαλάκι της μικρής σας νεράιδας!

τιμή: 8.00 (σετ 2 τμχ.)

10. ΠΑΙΔΙΚΗ ΖΩΝΗ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥΡΙΚΗΣ

Αν σας αρέσει η κηπουρική και θέλετε να μοιράζεστε τις ώρες στον κήπο με το παιδί σας, τότε φροντίστε να το εξοπλίσετε με τα σωστά εργαλεία. Η ζώνη κηπουρικής προσαρμόζεται στη μεσούλα του παιδιού σας και περιέχει 3 χρήσιμα εργαλεία για σκάψιμο και σκάλισμα στον κήπο!

τιμή: 9.50

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>