καθαρίστε το χώρο σας με φυτά!

Φτιάχνετε το καθιστικό σας για το χειμώνα και σκέφτεστε ποια φυτά θα επιλέξετε για το χώρο σας; Κάτι που ίσως δε γνωρίζετε είναι ότι τα φυτά μπορούν, εκτός από το να ομορφύνουν το χώρο σας, να τον καθαρίσουν από τους αστικούς ρύπους.

Για παράδειγμα η ζέρμπερα, το χρυσάνθεμο, ο κισσός και τα περισσότερα είδη δράκαινας καθαρίζουν την ατμόσφαιρα από το βενζόλιο που εκλύεται από τα αρωματικά χώρου, τον καπνό του τσιγάρου, τα αέρια του γκαράζ και τα καθαριστικά προϊόντα!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 σχόλια στο καθαρίστε το χώρο σας με φυτά!

  1. το ερώτημα αυτό με προβλημάτισε και μένα λίγο καιρό πριν και μετά από έρευνα, κατέληξα στα εξής φυτά κατάλληλα για γραφείο.

    αγλαόνημα: είναι φυτό που προσαρμόζεται εύκολα στο περιβάλλον του γραφείου, δε χρειάζεται πολύ φως και φροντίδα. το φυτό αυτό καθαρίζει την ατμόσφαιρα από τη φορμαλδεΰδη και το βενζόλιο.

    η δράκαινα: είναι ένα πολύ καλό φυτό για το περιβάλλον του γραφείου καθώς χρειάζεται ελάχιστο πότισμα και φως και επιπλέον απορροφά τη φορμαλδεΰδη, το βενζόλιο και το τολουένιο.

    καλαθέα: ένα όμορφο φυτό για γραφείο με λιγοστό φως, η οποία έχει ένα πολύ θεαματικό φύλλωμα, με ευδιάκριτες ραβδώσεις. το τελευταίο είναι και το αγαπημένο μου!

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>