πάμε για μια ποδηλατάδα;

Πάμε για μια ποδηλατάδα; Οι ποδηλάτες και οι ποδηλάτισσες οργανώνουν μονοήμερη ποδηλατάδα στη Νίκαια, αυτή την Κυριακή, 17 Οκτώβρη. Τόπος συνάντησης είναι το Κατράκειο θέατρο Νίκαιας και ώρα, στις 10 το πρωί. Όσοι μένουμε στο κέντρο, μπορούμε να προσυναντηθούμε με τους άλλους ποδηλάτες στις 9 το πρωί, την ίδια μέρα, στο Θησείο και όλοι μαζί να κινήσουμε για τη Νίκαια.

Το ποδήλατο είναι, ίσως, το πιο βολικό μέσο συγκοινωνίας με την προϋπόθεση, βέβαια, ότι δεν έχεις πολλές ραχούλες να ανέβεις και να κατέβεις και κυρίως υπάρχει πρόβλεψη με ποδηλατοδρόμους και σημάνσεις καθώς και σεβασμός προς τον ποδηλάτη. Σκεφτείτε πόσο όμορφη θα ήταν η Αθήνα, εάν τα ποδήλατα αντικαθιστούσαν όλα τα αυτοκίνητα; Παρόλα αυτά και κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες, κάποιοι ωραίοι και τολμηροί επιμένουν να μετακινούνται με ποδήλατο στην Αθήνα και αξίζουν κάθε σεβασμό. Πολλοί ακόμη χρησιμοποιούν μικρά αναδιπλούμενα ποδήλατα για κοντινές αποστάσεις και όχι μόνο, τα οποία είναι εύκολα και άνετα στη μεταφορά στο τρένο και στο λεωφορείο.

Οι ποδηλάτες – και οι ποδηλάτισσσες – έχουν στήσει μία καταπληκτική σελίδα με πληθώρα πληροφοριών σχετικά με το ποδήλατο στην Αθήνα. Εδώ, μπορούμε να βρούμε όλα τα ποδηλατάδικα στην Αττική.

(φωτογραφία angelica aufrais)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>