χυμό-ανακουφιστείτε από το άγχος!

Το άγχος αποτελεί πλέον μία αναπόφευκτη πλευρά της ζωής μας. Αν και οι περισσότεροι έχουμε την τάση να θεωρούμε το άγχος κάτι τελείως αρνητικό, μπορεί να αποτελέσει ένα μεγάλο κίνητρο αρκεί να μην ξεφύγει από τον έλεγχό μας. Λέγεται ότι το άγχος από μόνο του δεν δημιουργεί πρόβλημα, πρόβλημα δημιουργεί ο τρόπος που αντιδράμε σε αυτό. Το παρατεταμένο άγχος θα εξαντλήσει τα αποθέματα ενέργειάς μας και θα προκαλέσει εξάντληση και φιλασθένεια.

Η παρακάτω συνταγή θεραπευτικού χυμού έρχεται από την Τανζανία και έχει ως βάση τη μπανάνα και την ινδική καρύδα. Σε αυτή την συνταγή η μείξη των δύο γλυκών γεύσεων είναι μοναδική. Τόσο η μπανάνα όσο και η καρύδα έχουν πολλές θρεπτικές ουσίες, είναι πλούσιες σε βιταμίνη Β, σε ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο και κάλιο. Είναι δυναμωτικές, αναζωογονούν τον οργανισμό και με τις ηρεμιστικές τους ιδιότητες αποτελούν ιδανικές τροφές για την καταπολέμηση του άγχους.

Τοποθετήστε 3 ώριμες μπανάνες μεσαίου μεγέθους και 250 ml. γάλα καρύδας σε ένα μπλέντερ μέχρι να γίνουν κρέμα. Όταν σερβίρετε ρίξτε λίγο κανέλα.

από τους καταπληκτικούς θεραπευτικούς χυμούς.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>