QTvan :: κάντε κάμπινγκ με το μικρότερο carbon neutral τροχόσπιτο του κόσμου

To QTvan είναι το μικρότερο carbon neutral τροχόσπιτο που μπορεί να προσαρμοστεί σε ένα μικρό mobility scooter και να φιλοξενήσει έναν άνθρωπο με αξιοσημείωτη άνεση! Σχεδιάστηκε από τη βρετανική εταιρεία Environmental Transport Association και έχει διαστάσεις 2μ.x 75 εκ. Ωστόσο, ο βασικός σκοπός της εταιρείας είναι να προσφέρει σε ανθρώπους μεγάλης ηλικίας που κινούνται με mobility scooter τη δυνατότητα να μεταφέρουν πάντα μαζί τους ένα ασφαλές mini δωμάτιο που θα μπορεί να τους φιλοξενήσει σε περίπτωση που το scooter χαλάσει ή μείνει από μπαταρία.

Τα QTvan περιλαμβάνει ένα κρεβάτι, ραδιόφωνο, τηλεόραση 19΄, ξυπνητήρι, μικρή βιβλιοθήκη, μίνι bar και σετ προετοιμασίας τσαγιού. Υπάρχουν πολλά αξεσουάρ που μπορεί κανείς να προσθέσει κατά την αγορά, όπως ηλιακά πάνελ, δορυφορική κεραία, σχάρα για αποσκευές, ηλεκτρονική κονσόλα με παιχνίδια, κεντρική θέρμανση και πολλά άλλα.

Το μόνο αρνητικό σημείο είναι η τιμή! Αλλά ,πάλι, πότε το design ήταν φθηνό;

photo credit: eta.co.uk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 σχόλια στο QTvan :: κάντε κάμπινγκ με το μικρότερο carbon neutral τροχόσπιτο του κόσμου

  1. Πίνγκμπακ: QTvan: κάμπινγκ με «πράσινο» τροχόσπιτο - μινιατούρα | EcoNews.gr

  2. Πίνγκμπακ: QTvan :: κάντε κάμπινγκ με το μικρότερο carbon neutral τροχόσπιτο του κόσμου | GreekRSS.com

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>