καλλύδωρ :: η λύση στο πότισμα των φυτών

Αν ετοιμάζεστε για διακοπές και σκέφτεστε τι να θα κάνετε με το πότισμα των φυτών, υπάρχει λύση και διαρκεί για 7 χρόνια!

Το προϊόν Καλλύδωρ είναι μια αδρανής, μη τοξική σκόνη από μικροσκοπικούς δικτυωτούς κόκκους πολυμερούς που λειτουργούν σαν βιολογικές αποθήκες νερού.  Οι κόκκοι αυτοί έχουν την ικανότητα να απορροφούν ποσότητα νερού 100πλάσια του βάρους τους και να το αποδεσμεύουν σταδιακά στο χώμα όταν οι ρίζες το έχουν ανάγκη. Αναμιγνύοντας τη σκόνη με το χώμα ή το υπόστρωμα καλλιέργειας στη συνιστώμενη δόση, δημιουργείτε ένα δυναμικό περιβάλλον αποθήκευσης νερού στην περιοχή του ενεργού ριζικού στρώματος, εξοικονομώντας νερό έως και 70%. Η συχνότητα του ποτίσματος μετατίθεται για 1 φορά ανά 20-30 μέρες, ανάλογα με τον τύπο του εδάφους και της καλλιέργειας, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνετε τη δομή και τον αερισμό του εδάφους λόγω της ιδιότητας των κόκκων να διογκώνονται και να χαλαρώνουν τα συμπαγή εδαφικά συσσωματώματα.

Το υλικό είναι βιοδιασπώμενο και μη τοξικό για τους εδαφικούς οργανισμούς και τα υπόγεια ύδατα, ενώ η δράση του μπορεί να διαρκέσει έως και 7 χρόνια!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πατήστε εδώ.
 

 photo credit: anneh632 /c.c.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One thought on “καλλύδωρ :: η λύση στο πότισμα των φυτών

  1. Πίνγκμπακ: καλλύδωρ :: η λύση στο πότισμα των φυτών | GreekRSS.com

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>