«έβγε» για το βιβλίο του κρασιού!

Κάθε χρόνο τα ελληνικά βραβεία γραφιστικής «έβγε» αποσκοπούν στην καταγραφή και αναγνώριση των καλύτερων έργων από το χώρο του σχεδιασμού στην Ελλάδα. Δεκάδες κατηγορίες, εκατοντάδες υποψηφιότητες, αλλά λίγοι μόνο νικητές.

Την προηγούμενη Παρασκευή, στο κατάμεστο αμφιθέατρο της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών πήραμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έπαινο. Αυτή τη φορά σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία, αυτή του Βιβλίου.  Το «Βιβλίο του Κρασιού» των εκδόσεων Ψύχαλου διακρίθηκε ανάμεσα από εκατοντάδες συμμετοχές με έπαινο ΕΒΓΕ και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό. Πολλά συγχαρητήρια στη γραφίστρια Μαργαρίτα Νικητάκη που κατάφερε να αποσπάσει αυτή τη διάκριση! «Έβγε» Μαργαρίτα!

Ευχόμαστε να μπορούμε να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, θέτοντας  πάντα υψηλούς στόχους και να καταφέρνουμε να τους πραγματοποιούμε.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 σχόλια στο «έβγε» για το βιβλίο του κρασιού!

  1. συγχαρητήρια!
    και για όσους από εμάς το έχουμε στα χέρια μας, καταλαβαίνουμε επ” ακριβώς γιατί αξίζει αυτή τη διάκριση!
    σας εύχομαι πολλές ακόμα διακρίσεις στο μέλλον….

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>