DIY :: μήνυμα αγάπης σε μπουκάλι

μήνυμα σε μπουκάλι άγιος βαλεντίνος diy message bottle καρδιά

Η έλευση του Φεβρουαρίου για πολλούς σημαίνει και την έλευση της πιο ερωτικής ημέρας του χρόνου, του Αγίου Βαλεντίνου. Είτε ανυπομονείτε για αυτή την εορτή, είτε το βλέπετε απλά σαν μια όμορφη αφορμή για να δείξετε την αγάπη σας, είτε σας περνά απαρατήρητη η συγκεκριμένη ημέρα, είμαστε σίγουροι ότι η χειροτεχνία που επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους! Είναι ένα πολύ όμορφο, εύκολο στη δημιουργία, με καθημερινά υλικά project που θα γοητεύσει όποιον και αν επιλέξετε να του το δωρίσετε! Από το σύντροφό σας και τους φίλους σας, μέχρι τα μικρά παιδιά. Μήνυμα αγάπης σε μπουκάλι λοιπόν! Μία κινηματογραφική εικόνα που θα σας ταξιδέψει σε καιρούς πιο ρομαντικούς.

Τα σύνεργα είναι απλά. Θα χρειαστείτε:

  • γυάλινο μπουκαλάκι με φελό
  • λευκό χαρτί – στυλό
  • ψαλίδι
  • κόκκινη κλωστή
  • λεπτή, μεταλλική αλυσίδα
  • κόκκινο ύφασμα φελτ (felt)
  • βελόνα
  • κόλλα πολλαπλών χρήσεων
  • σύρμα (προαιρετικό)

Ξεκινάμε λοιπόν με το μήνυμά μας. Κόβουμε μια λεπτή λωρίδα λευκού χαρτιού με μήκος 30 και ύψος 2,5 περίπου εκατοστά και γράφουμε το μήνυμα αγάπης μας.

μήνυμα μπουκάλι καρδιά βαλεντίνος diy

Τυλίγουμε σε ρολό το χαρτί και το δένουμε με την κόκκινη κλωστή. Κόβουμε σε σχήμα καρδιάς το κόκκινο ύφασμα φελτ, κάνουμε μια μικρή τρύπα στο κεντρο, περνάμε την κόκκινη κλωστή και την δένουμε ώστε να κρέμεται η καρδούλα.

ερωτικό μήνυμα μπουκάλι βαλεντίνος αγάπη χειροτεχνία

Παίρνουμε την μεταλλική αλυσίδα (ακόμα και από ένα παλιό μας μπρελόκ, παιχνίδι ή κολιέ) και υπολογίζουμε να έχει το μισό ύψος από αυτό του μπουκαλιού μας. Δένουμε τη μία άκρη της στο γράμμα μας με την κόκκινη κλωστή. Στην άλλη άκρη είτε παίρνουμε ένα λεπτό συρματάκι, το λυγίζουμε ώστε να κάνουμε ένα σχήμα U, το παιρνάμε από τον κρίκο της αλυσίδας και το σφινώνουμε στο εσωτερικό μέρος του φελού (αν χρειαστεί χρησιμοποιούμε και κόλλα) είτε κολλάμε απευθείας την άλλη άκρη της αλυσίδας στο εσωτερικό μέρος του φελού μας. Σημειώστε η κόλλα που θα χρησιμοποιήσετε να είναι κατάλληλη για μεταλλικές επιφάνειες και για φελό. Αφήνουμε να στεγνώσει ώστε να σταθεροποιηθεί, κλείνουμε το μπουκαλάκι μας και το δωράκι μας είναι έτοιμο!

Καλή επιτυχία!

 

Πηγή: Camille Styles

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>