Η Αργυρώ Πιπίνη «διαβάζει δυνατά» στο πατάρι της Κηφισιάς!

IMG_4462

Το Living Green shop της Κηφισιάς μετρά ήδη μερικούς μήνες ζωής και η αγάπη που μας δείχνετε είναι για εμάς η κινητήριος δύναμη για να συνεχίζουμε δυναμικά και δημιουργικά!

Επόμενος σταθμός λοιπόν, η έναρξη των εκδηλώσεων στο χώρο του παταριού που δημιουργήθηκε με μεγάλη αγάπη για να φιλοξενεί τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους. Έτσι, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του για να υποδεχτεί την Κόκκινη Αλεπού και τη συγγραφέα Αργυρώ Πιπίνη που στα πλαίσια της εκστρατείας «Διαβάζω Δυνατά» μάς αφηγήθηκε την ιστορία από το Μολυβένιο Στρατιωτάκι του Χ. Κ. Άντερσεν που κυκλοφορεί από τις παιδικές εκδόσεις Μικρή Σελήνη.

DSCF9531 DSCF9560

 

Και ήταν τόσο όμορφα και ζεστά! Το πατάρι γέμισε παιδιά και γονείς, μυρωδιές από αχνιστό καφέ και κουλουράκια, πολύχρωμες παιδικές ζωγραφιές που πλαισίωσαν τα λόγια της αφηγήτριας στο τέλος της εκδήλωσης, χαμόγελα και συγκινήσεις!

 

DSCF9557 DSCF9549 DSCF9543 DSCF9540

DSCF9541β

Με τέτοια λοιπόν θετική και δυναμική αρχή, το πατάρι ανυπομονεί να υποδεχτεί και τους επόμενούς του επισκέπτες. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι για τις εκδηλώσεις του Living Green Κηφισιάς που στόχο έχουν να ενώσουν μεγάλους και μικρούς γύρω από την φιλαναγνωσία, την οικολογία, τη δημιουργικότητα και τη φαντασία.

Φυσικά, είμαστε ανοιχτοί και στις δικές σας προτάσεις!

Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τη φίλη Πέπη Νικολοπούλου για το πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>